Helpdesk

HELPDESK este o e-platforma BMF GRUP dedicata monitorizarii fluxului de activitate specific.

Mai Mult
Evolutie

Componentele BMF Grup se adapteaza continuu la atingerea obiectivelor strategice intr-un mediu competitiv.

Mai Mult
Compania

BMF GRUP este o companie de top, specializata in servicii integrate pentru toate tipurile de cladiri.

Mai MultFacility Management
Consultanta si audit

Echipa BMF are expertiza in SERVICII INTEGRATE de FACILITY MANAGEMENT pentru constructii, cum ar fi: centre comerciale, birouri, platforme logistice, magazine multibrand, asambluri rezidentiale, locatii bancare.

Facility Management
Oferim o gama completa de solutii in integrarea serviciilor de administrare, de gestionare a instalatiilor, intretinere, constructii, curatenie, securitate, mobilier, management de proiect, deszapezire, peisagistica, situatii de urgenta, prevenirea si stingerea incendiilor, revizii, tehnologie inteligenta.

Assure
PROPERTY
Business
Servicii de Deschidere
Proiecte personalizate

Increase
PROPERTY
Image

Misiunea BMF GRUP este sa preia toate eforturile clientilor nostri cu privire la Building Management si functionare, astfel incat acestia sa se poata concentra exclusiv pe performanta si profitabilitatea afacerii lor de baza.

BMF GRUP ofera servicii specializate de:
Coordonare a lucrarilor de santier, preluarea cladirii de la antreprenorul lucrarii sau constructor, curatenie dupa constructor, verificarea chiriasilor inainte de a deschide locatia, securizarea locatiei implementarea de masuri sporite de siguranta la foc.
Mentenanta
Servicii de mentenanta

Prin modernizarea si adaptarea la cele mai noi tehnologii si prin cresterea expertizei membrilor echipelor noastre, garantam cele mai bune practici in domeniu. In functie de specificul activitatii clientilor BMF GRUP implementam modalitati de mentinere in parametrii a tuturor sistemelor prin servicii inteligent integrate.

Intretinere tehnica
Serviciile de intretinere tehnica sunt destinate in principal asigurarii functionarii optime a sistemelor din cladiri. Acest lucru are ca rezultat prelungirea ciclului de viata al echipamentelor care deservesc cladirile.

Assure
PROPERTY
Value
Amenajari
Solutii complete de design

Increase
PROPERTY
Value

BMF GRUP a dezvoltat un sistem de planificare, prin Project Management pentru a putea fi realizata constructia, prin supravegherea si controlul costurilor proiectului. Implementarea conceptului “ Around U” permite desfasurarea lucrarilor de amenajare in jurul locatiei amenajate fara a aduce nici o perturbare in activitatea zilnica.

Consultanta si proiectare
BMF GRUP controleaza toate aspectele critice ale lucrarilor sale, inclusiv proiectarea, repartizarea materialelor de constructii și a fortei de munca, prioritatile fiind eficienta in timp, costurile optimizate si calitatea.
Curatenie
Servicii complete de curatenie

Spatiul unde lucram, este cel mai important mediu pentru noi si activitatile noastre. Un mediu curat, dezinfectat, frumos mirositor este intotdeauna benefic pentru noi si mai ales pentru starile noastre. Datorita timpului si proiectelor la care am luat parte, am reusit sa ne specializam si sa ne formam profesional, actualizand metodele noastre la standarde internationale. Asadar garantam ca echipele noastre vin intodeauna in ajutor fiind specializate in:

Servicii de curatenie
Curatenie dupa constructor, Curatenie specializata, DDD, Curatare fatade, Ignifugare, Spatii verzi, Deszapezire

Assure
PROPERTY
Image
Securitate
Divizia de securitate

Secure
PROPERTY
Value

BMF GRUP continua instruirea agentilor nostri de securitate prin mentinerea calificarilor si certificatelor este o componenta importanta a politicii noastre de securitate. Clientii BMF GRUP beneficiaza de urmatoarele solutii personalizate:

Securitate
Inainte de a stabili strategiile ce vor fi adoptate in cazul unui plan de securitate, BMF GRUP analizeaza nevoile clientului, contextul in care se va desfasura programul de securitate si bugetul alocat acestor servicii.
Situatii de urgenta
Divizia de urgente

Echipele operationale BMF GRUP pentru Situatii de Urgenta sunt dotate cu necesarul tehnic specific fiecarui tip de interventie. Autospecialele de Pompieri sunt dotate cu tancuri de apa si generatoare de spuma.
Este adevarat ca preventia este mai putin costisitoare decat problema deja produsa.

Interventii de urgenta
Echipa BMF Grup se ocupa atat de gestionarea actiunilor preventive cat si de rezolvarea situatiilor de criza formate si aparute deja, prin apelarea echipelor special pregatite, dotate cu necesarul tehnic specific fiecarui tip de interventie.
Spatii verzi
Restabilim echilibrul naturii

Increase
PROPERTY
Image

Executam lucrari de reparatii si intretinere a spatiilor verzi interioare si exterioare, prin efectuarea de operatiuni de: decopertari si evacuari. De asemenea, asiguram la cerere servicii de peisagistica si reamenajare a zonelor de relaxare

Spatii verzi
Restabilim echilibrul naturii oferind servicii de dezvoltare si intretinere pentru zonele verzi, pentru gradini, terase. BMF Grup furnizeaza componente de gradina, sisteme de drenaj, modele de peisaj, amenajari de teritorii, fantani, iazuri artificiale.
Deszapezire
Specializati in deszapezire

Echipele noastre utilizeaza lopeti dar si suflante, pluguri, distribuitoare de antiderapante, tractoare usoare, incarcatoare frontale si sararite.
Asiguram conditii propice desfasurarii activitatii clientilor nostri in regim normal de lucru.

Echipa de deszapezire
Operatiile de deszapezire implica imprastierea de material antiderapant pe zonele de acces rutier, pietonal si pe zonele de parcare. Personalul specializat actioneaza prompt prin utilizarea manuala si mecanizata a echipamentelor din dotare.

Increase
PROPERTY
Business
Mobilier
Proiecte personalizate

Secure
PROPERTY
Image

Cu scopul de a satisface toate aceste cerinte masuram spatiul, amplasam elementele functionale, stabilim amplasamentele, propunem schite, producem prototipurile si dupa confirmare, produsele finite, pe care le transportam si montam.

BMF GRUP realizeaza mobilier de fidelitate inalta.

Consultanta si proiectare
Atentia acordata tuturor detaliilor, in special nevoilor clientului, cat si a mediului inconjurator, prin protejarea resursele naturale, reduce cantitatea de deseuri.
Tehnologia informatiei
Consultanta si audit

Modul in care aceste solutii abordeaza lacunele sau inadvertentele unui sistem depinde de echipa BMF GRUP, a carei experienta operationala a fuzionat cu knowhow-ul clientilor sai. Serviciile dedicate in dezvoltarea afacerilor oferite de echipa BMF GRUP sunt:

Tehnologia informatiei
Anticipand cerintele viitorului, BMF GRUP dezvolta arhitecturi hardware si software pentru utilizarea pe perioade medii si lungi de timp, fiind in acelasi timp in pas cu tehnologia in orice moment. Specialistii nostri testeaza posibilitatile de integrare tinand seama de factori cum ar fi compatibilitate, fiabilitate in timp

Secure
PROPERTY
Business
Constructii
Proiecte personalizate

Increase
PROPERTY
Value

BMF Grup, dispune de echipe extrem de bine pregatite, care ofera servicii din toata gama de operatiuni necesare implementarii proiectului de constructie, de care orice cladire are nevoie si anume: sapaturi, fundatii, structura de rezistenta, instalatii (electrice, sanitare, curenti slabi, antiefractie, prevenirea incendiilor, IOT), compartimentari, izolari termice, amenajare interioara, ignifugari.

Constructii civile
Atentia acordata tuturor detaliilor, in special nevoilor clientului, cat si a mediului inconjurator, prin protejarea resursele naturale, reduce cantitatea de deseuri, este prevenita poluarea dar totusi este respectata legea si politica locala si internationala.