BMF dispune de cei mai buni experti in domeniu, care urmaresc adaptatrea celor mai noi tehnologii in domeniu la procedurile de lucru, monitorizeaza si verifica metodologiile folosite astfel incat sa creasca calitatea serviciilor de FM furnizate.

Facility Management

Impact pozitiv si echilibru

PERSPECTIVE

Trebuie să fim conṣtienṭi că o dată cu aplicarea unor noi tehnologii, chiar şi în cazul soluţionării unor probleme actuale de producţie, de creştere a bunăstării, de îmbunătăţire a stării de sănătate, se pot crea uneori efecte secundare, a căror soluţionare presupune noi eforturi.

Scopul Nostru

Abordarea strategica a integrarii tuturor serviciilor necesare in domeniul Facility Management pentru a asigura clientului BMF Grup urmatoarele: Cresterea valorii proprietatii, Mentinerea imaginii dorite, Securizarea proprietatii, Eficientizarea timpului, banilor si energiei.

Echipa Dedicata

Obiectivele dorite de clientii nostri, sunt atinse datorita implicarii noastre si entuziasmului de a indeplini orice operatiune de care este nevoie pentru a satisface cerintele acestora.


Team Skill

Pentru optimizarea operatiunilor din teren, BMF dispune de membrii competenti, care impreuna elaboreaza pachete de servicii complementare, implementate integrat.


Eficienta

In urma evidentierii modalitatilor de implementare a solutiilor necesare optimizarii serviciilor oferite, ne planificam strategic actiunile. Astfel, alegem cei mai adecvati membrii pentru echipele care vor indeplini actiunile solicitate de catre clientii nostri.

Focus pe inovare

Pentru a fi la curent cu tot ce Facility Management inseamna si pentru ca piata este intr-o continua miscare si schimbare, personalul nostru este intotdeauna bine pregatit cu toate cunostintelepe care trebuie sa le detina, noutatile si tehnologiile inovatoare necesare satisficerii cerintelor clientului.

Procesul de lucru.

Cum functionam?

.................

Cercetăm și analizăm

Specialistii nostri realizeaza sistematic cercetari in FM, referitor la tendintele si cerintele din domeniu, noile tehnologii si solutii inovatoare care pot fi aplicate in urma unor analize complexe specificului clientilor BMF Grup.

Planificare

In urma evidentierii modalitatilor de implementare a solutiilor necesare optimizarii serviciilor oferite, ne planificam strategic actiunileAstfel, alegem cei mai adecvati membrii pentru echipele care vor indeplini actiunile solicitate de catre clientii nostri.

Gasim Solutii

In urma cercetarii, intotdeauna venim cu idei productive, realizam analize comparative, strategii de implementare, solutii de gestionare a intregului proces de administrare al cladirilor, tehnologii si inovatii pentru activitatile de FM.

Demararea Proiectului

Odata finalizate etapele pregatitoare si stabilite echipele care vor implementa planul de actiune, demaram procedura de lucru adaptata tipologiei activitatii clientului BMF Grup, urmarind respectarea normelor contractuale si a fluxurilor de lucru caracteristice serviciilor oferite.

Document
SHOPPING CENTERS
0
HYPERMARKETS & SUPERMARKETS
0
OFFICES AND BUILDINGS
0
LOGISTICS AND PLATFORM
0
CINEMAS & RESTAURANTS
0
BANK & NETWORKS
0

Echipa noastra

Membrii BMF
Leadership

Fie ca este vorba despre pasiune, dorinta sau pur si simplu nevoia de a duce lucrurile la bun sfarsit in ideea de a multumi clientul, suntem o echipa dornica de a munci, de a fi in concordanta cu tot ce este nou.

Prioritati si parteneriate

Solicitarile clientilor nostri sunt specifice, de aceea ne adaptam constant, printr-o politica de customer service flexibila. Prioritatea BMF Grup reprezinta optimizarea activitatii clientului pentru care formam si pastram o legatura stransa cu departamentele acestuia, carora le oferim solutii inteligente de gestionare operationala alaturi de implementarea lor.

SHARE

SHARE